Wysłany: 2010-01-02, 20:05 potrzebuje porady w sprawie wykonczenia pomieszczenia
Witam, odrazu mowie , ja sam nie zajmuje sie fotografowaniem, robie to dla kogos.
moja sprawa wydaje sie byc malo istotna ale jak juz cos robimy to chcemy zrobic to bez ustepstw.
mam taki dylemacik, w studio tattooazu w ktorym pracuje, przygotowujemy studio fotograficzne w osobnym pomieszczeniu, ja sam niemam jakiegos wielkiego dosiwadczenia z fotografowaniem , ale robimy to tak zeby mial to rece i nogi na przyszlosc. studio nie bedzie sluzyc tylko i wylacznie do fotografii tattooazu
pomieszczenie jest gotowe do wykonczenia, sprzet i wyposazenie studio juz jest zamowione, wiec praktycznie do finalizacji potrzebne jest przygotownie jakis scian, planowo mialy byc to roznego rodzaju wykonczenia scian w formie textur ale ostatecznie bedzie sciana jednolita, zamiast tych textur bedziemy uzywac rozwijanych b-groundow, teraz pytanko, czym najlepiej pomalowac sciany w studio, czy sa jakies specjalne farby ktore maja nie odbijac niepotrzebnie swiatla, czy sa tu jakies wytyczne czy to raczej malo istotna kwestia itp... czy jest jakis rekomendowany kolor?